Eettafel kopen maar heb je een kleine kamer?

Kleine eetkamer
Tafels

Eettafel kopen maar heb je een kleine kamer?

Wil je een nieuwe eettafel kopen maar is je kamer aan de kleine kant? Maak je geen zorgen! Er zijn genoeg manieren om een stijlvolle én praktische eetkamer in te richten met een mooie eettafel. Waar je ook je eettafel wil plaatsen. Kijk voordat je begint eens naar onze ideeën,

Focus op licht

Is je eetkamer niet erg groot? Dan kan een licht kleurenpalet een goede keuze zijn. Plaats eigenzinnige designstoelen aan je eettafel en plaats kunst aan de muren. Zo creëer je op een creative manier al snel ruimte!

Inklapbare eettafel kopen

Wanneer je niet veel ruimte hebt voor een grote eettafel, kan een inklapbare eettafel de uitkomst zijn. Zo kan je de eettafel neerzetten wanneer en waar je maar wilt. Zo kan je de tafel voor een diner voor twee op een speciale ruimte in je huis zetten. Of wanneer je gasten ontvangt in een wat grotere ruimte. Daarnaast kan een inklapbare eettafel dienen als bureau. Erg multifunctioneel dus! Dit soort tafels zijn vaak te koop bij bijvoorbeeld IKEA.

Diner voor twee met een ronde eettafel

We gaven het hiervoor al aan. Een diner voor twee in je eigen huis kan net zo speciaal zijn als in een leuk restaurant. En dat al helemaal wanneer je een ronde eettafel in huis hebt. Deze kan je bijvoorbeeld in een hoekje zetten in de woonkamer. Zodat je op speciale momenten kan genieten van een romantisch diner.

Een uitschuifbare eettafel

Van inklapbare eettafels naar uitschuifbare eettafels. Ook een uitschuifbare eettafel kan een enorm functioneel meubelstuk zijn. En dat niet alleen. Ze zijn ook verkrijgbaar in erg mooie designs. Heb je niet altijd een lange tafel nodig? Dan kan je enkel wanneer het nodig je eettafel uitschuiven. Zo hoef je geen zorgen meer te hebben wanneer je vrienden of familie uitnodigt voor een etentje bij jou thuis.

Back To Top